Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

Wij zijn gesloten wegens vakantie tot en met 10 augustus. Vanaf maandag 12 augustus zijn wij weer geopend!

Webshop bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas op 12 augustus verwerkt en aan u verstuurd. Wij wensen u een fijne vakantie toe!

HomeContact › Vacature leerling cabriospecialist
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Cabrio Care is dé cabriospecialist uit Naarden. Wij werken aan cabrio's. Wij zoeken een collega er bij!

Wij leveren en monteren cabrioletkappen, windschermen, hardtops, bagagerekjes en allerlei cabrio-accessoires. Wij repareren en stellen kapframe's en ook de electro-hydraulische systemen hiervan. Wij zijn gevestigd te Naarden, maar wij hebben ook een webshop.

Door uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die ons mooie vak wil leren. Het betreft het leren van precieze werkzaamheden in de werkplaats. Eerst zul je meewerken met een collega, waardoor er werkend geleerd wordt. Je begint mee te werken met eenvoudigere werkzaamheden, demontage en montage, allerlei werkzaamheden en zodoende leer je om zelfstandig te werken. Het werk betekent uiteindelijk het demonteren van softtops, het zelfstandig plaatsen van nieuwe softtops, het zelfstandig maar onder begeleiding repareren van de cabriokapframe's of de cabriokapdaken, lekkages oplossen, monteren van accessoires en allerlei andere voorkomende werkzaamheden. Enige algemene werkervaring om te beginnen is vereist. In ons team past het beste iemand van 18- 25 jaar maar ook iemand met een andere leeftijd is welkom. Ons bedrijf is 4 man sterk.

Wij vragen van iedereen die bij ons werkt meer dan gemiddelde interesse, aandacht, precisie, technisch inzicht, leergierigheid en rijbewijs B. Wij zoeken een heel erg handig iemand die veel wil leren! Bij je sollicitatie willen wij uitgebreid van je te weten komen wat je met je handen kunt en wat je gedaan hebt. Je aanstelling begint met een tijdelijk contract, de bedoeling is dat je uiteindelijk een vast contract zult krijgen nadat je hebt laten zien wat je kan en hoe snel je kunt leren.

Om een eerste indruk van Cabrio Care te krijgen kun je onze website natuurlijk bekijken, maar bel gerust voor meer informatie.

Wij horen graag van je! Bel 035 694 00 94 of mail naar info@cabriocare.nl, vraag naar Marcel Blom