Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

U bent van harte welkom bij ons!
Wij waken over uw en onze veiligheid, en wij volgen dus de richtlijnen van de overheid: wij houden 1,5 meter afstand, en vragen u dat ook te doen. Afhankelijk van de drukte bij ons, kunnen wij u vragen een mondkapje te dragen. Wij ontsmetten uw auto bij aanname en voor aflevering. Dank voor uw medewerking en begrip!

Voor ons pand is de straat opgebroken. Wij zijn wat lastig aan te rijden, maar belt u ons gerust voor assistentie!

Home › Contact
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Contactformulier

Uw aanvragen en reacties zijn van harte welkom. Wij vragen uw begrip er voor dat wij niet alle e-mail snel kunnen beantwoorden. Wij zijn een klein bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit van ons handwerk prioriteit heeft.
Wij beschouwen e-mail als een efficiënte manier om informatie uit te wisselen, en niet als een chat-box. Wij vragen u daarom uw vraag goed te omschrijven, zodat wij u ook een goed antwoord kunnen geven.

In juli 2020 zijn wij met halve bezetting open. Daarom lukt het niet om mail te beantwoorden in de eerste weken van juli 2020. De mail zal later worden beantwoord. Onze verontschuldigingen hiervoor.

U kunt uw informatieaanvraag ook vanuit uw eigen e-mail sturen naar info@cabriocare.nl.

Voor het maken van een afspraak vragen wij u ons te bellen op 035 694 00 94.

Voor informatie over windschermen, bagagerekjes en andere accessoires verwijzen wij u naar onze online shop, waar u ook verzendinformatie aantreft.

* = Verplichte velden