Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht
HomeCabrioletkappen › Kaphoezen en Tonneau
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Kaphoezen en tonneau

Als uw kap geopend is en dus naar beneden ligt, kan zich gemakkelijk vuil verzamelen in alle plooien. Een kaphoes beschermt uw open kap tegen vuil van de weg, en voorkomt dat als u de kap dicht doet, u al het vuil over u heen krijgt. Verder houdt een kaphoes de softtop met het frame strak tegen elkaar, zodat er zo weinig mogelijk speling op de scharnierpunten kan ontstaan, en de stof zo weinig mogelijk slijt door wrijving op elkaar. En het staat natuurlijk verzorgd op uw cabrio!
Tonneau's horen bij oudere Engelse sportwagens, maar ze zijn soms ook voor andere cabrio's te bestellen of te maken. Handig als de softtop lastig om op te zetten is: vaak sluit een tonneau de cabrio sneller af als u even een terrasje pakt!

Wij leveren kaphoezen op bestelling, of wij maken er een als wij geen goede kaphoes bij een leverancier kunnen bestellen.

Hetzelfde met een tonneau: soms kunnen wij u het beste helpen met een tonneau van een van onze leveranciers, soms is het beter een tonneau taylormade voor uw cabrio te maken. Hieronder ziet u voorbeelden!