Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

Wij zijn gewoon geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur. Op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, zijn wij gesloten.
U bent van harte welkom - natuurlijk volgen wij wel de richtlijnen voor hygiëne van het RIVM. Wij houden afstand en vragen dat ook van u. Wij ontsmetten uw auto bij aankomst, en bij teruggave aan u.
Zo kunnen wij doorwerken en kunt u genieten van uw cabrio!

 

HomeCabrioletkappen › Kwaliteit van de kap
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Kwaliteit van de Cabriokap

  • De fabrikant van de stof
  • De fabrikant van de kap
  • Degene die de montage uitvoert

De fabrikant van de kap koopt bijna altijd zijn stof in. De fabrikant van de stof en van de kap zijn dus bijna nooit dezelfde. Mede bepalend is dus, hoe zorgvuldig de kap gemaakt wordt, welke lijm- en lasverbindingen er gebruikt worden, en hoe zorgvuldig de pasvorm bepaald is. Dit geldt zowel voor de speciaal op uw auto pasgemaakte kappen, als de kappen die in serieproduktie worden gemaakt. Een kap van het materiaal Sonnenland is dus niet automatisch de beste kap: immers de pasvorm wordt niet door de stof bepaald.

Als de kwaliteit van zowel de stof als kap perfect is, maar de montage gebeurt onzorgvuldig of door iemand met weinig ervaring, kan de kap slecht op uw auto zitten. U kunt kreuken hebben, de kap kan te los zitten waardoor de kap lelijk zit, of de kap kan (op bepaalde plaatsen) te strak zitten, waardoor u de kap nauwelijks dicht kunt krijgen of hij zelfs kan beschadigen. In onze 'fotogallery' kunt u zien hoe wij nieuwe softtop's afleveren!