Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 14 dagen op zicht
Home › Voorwaarden
Vergrootglas Zoeken

Fotogallerij Fotogallerij

Verzendkosten / verzending naar een Nederlands adres
Uw bestelling plaatst u via onze website of per e-mail. Dat is efficiënter voor ons dan bestellen via de telefoon, en daarom neemt Cabrio Care de verzendkosten naar een verzendadres in Nederland voor haar rekening, indien uw bestelling groter dan € 75,00 is én u uw bestelling vooraf betaald heeft via IDEAL, Paypal of bankoverschrijving. Is uw bestelling kleiner dan € 75,00 , én heeft u uw bestelling vooraf betaald via IDEAL, Paypal of bankoverschrijving, dan geldt een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van € 5,00.

Kiest u voor betaling onder rembours, dan rekenen wij € 20,00 aan rembourskosten. Deze kosten zijn puur de kosten die PostNL ons in rekening brengt! Als uw bestelling kleiner is dan € 75,00 , dan geldt bovendien een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van € 5,00.

Verzendkosten / verzending naar een Belgisch, Duits, Frans of Luxemburgs adres
Verzending naar België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg kost € 14,50 als u uw bestelling vooraf betaald heeft via IDEAL, Bancontact/MrCash, Paypal of bankoverschrijving, ongeacht de grootte van uw bestelling. Kiest u voor betaling onder rembours, dan rekenen wij bovendien € 10,00 aan rembourskosten. Levering via de webshop is inclusief 21% BTW indien u een nieuw artikel bestelt: gebruikte artikelen worden met een margefaktuur geleverd (gebruikt goed, 0% BTW).  Indien u bedrijfsmatig wilt bestellen met verlegde BTW, dus een intracommunautaire levering, vragen wij u vooraf contact met ons op te nemen: wij sturen u dan vooraf een faktuur ter vooruitbetaling.

Betaling via IDEAL:
1. U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden.

2. Vervolgens komt u op de Buckaroo betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via iDEAL.

3 .Klik op het iDEAL-logo en selecteer hier uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden. Als u meerdere betaalrekeningen heeft, krijgt u automatisch, nadat u de betaling goedgekeurd heeft, de keuze voor uw betaalrekening. Sluit daarna niet zelf af, maar wacht tot het systeem u een keuze geeft!

Betaling via bankoverschrijving
Bij een vooruitbetaling kunt u het bedrag onder vermelding van uw ordernummer en klantnummer overmaken op onze bankrekening. Bankrekeningnummer: 34.31.98.940 van de Rabobank, t.a.v. Cabrio Care te Naarden.
IBAN: NL44 RABO 0343 1989 40. BIC: RABONL2U

Zodra uw betaling ontvangen is, wordt het door u bestelde artikel uitgeleverd volgens de leveropgave.

 Betaling via Bancontact/MrCash:
1. U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden.

2. Vervolgens komt u op de Buckaroo betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via Bancontact/MrCash.

3 .Klik op het Bancontact/MrCash-logo en selecteer hier uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden. Als u meerdere betaalrekeningen heeft, krijgt u automatisch, nadat u de betaling goedgekeurd heeft, de keuze voor uw betaalrekening. Sluit daarna niet zelf af, maar wacht tot het systeem u een keuze geeft!

Betaling via Paypal:
1. U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden.

2. Vervolgens komt u op de Buckaroo betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via Paypal.

3. Klik op het Paypal-logo. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van Paypal geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden. Sluit daarna niet zelf af, maar wacht tot het systeem u een keuze geeft!

Betaling onder rembours
U rekent uw bestelling af op het moment dat PostNL (Nederland) of DPD (België) u het pakket overhandigt. U kunt alleen contant betalen aan de bezorger. Pinnen is niet mogelijk.

Privacy garantie
Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u bij een bestelling een account aanmaakt, worden uw naam, (e-mail) adres, telefoonnummer en eventuele interesses opgeslagen. Die gegevens geven we niet door aan derden, maar gebruiken we uitsluitend voor diensten waar u specifiek om hebt gevraagd, dus voor het uitleveren van een bestelling die u bij ons doet. U kunt ook bestellen zonder een account aan te maken. Dan bewaren wij geen gegegens van u.

Bestellen
Bestellen doet u via de site of per e-mail. Wilt u liever bij ons langs komen? U bent van harte welkom. Wilt u liever telefonisch bestellen? Dat kan uiteraard ook, maar dan kan niet iedere betaalmethode gebruikt worden.

Prijzen
De prijzen op de site van Cabrio Care worden vermeld in Euro's inclusief 21% BTW. Bij gebruikte artikelen is het geldende BTW tarief vrijwel altijd  0% (margeregeling). De bedragen die genoemd worden, zijn dus de bedragen die u betaalt. Kennelijke fouten worden voorbehouden.

Levertijd
Cabrio Care streeft ernaar om bestellingen volgens de leveropgave, zoals vermeld bij het door u bestelde artikel, af te leveren. De leveropgave geldt voor Nederlandse adressen. Voor buitenlandse adressen, zoals naar België of Duitsland, geldt een iets langere levertijd, meestal één dag extra. Als uw bestelling tijdens een bedrijfsvakantie wordt geplaatst, wordt uw bestelling in de eerste dagen na de bedrijfsvakantie verwerkt. Een groot aantal artikelen wordt uit voorraad geleverd, een aantal artikelen hebben een langere levertijd. U krijgt na uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging van uw bestelling, waarin ook de verzenddatum wordt genoemd, of een levertijd wordt genoemd. Aan aangegeven levertijden kunnen geen rechten worden ontleend. Cabrio Care kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door PostNL of DPD.

Voorraad
Alle artikelen worden vanuit ons bedrijf in Naarden aan u verstuurd. Alle voorraadartikelen zijn dus op voorraad in Naarden, en dus ook bij ons te bekijken en/of af te halen.

Verzending
Wij versturen uw bestelling per PostNL (Nederland) of DPD (buitenland). Mocht u niet thuis zijn, dan ontvangt u een briefje van de postbode in uw brievenbus, waarmee u uw bestelling kunt ophalen op het postkantoor.

Ruilen / retourneren geleverde bestelling
Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het door u bestelde artikel, dan kunt u het binnen 14 dagen aan ons retour zenden, voldoende gefrankeerd, onder vermelding van uw bankrekeningnummer en, bij voorkeur, de reden van terugzending. Voorwaarde hierbij is dat het artikel onbeschadigd en niet gebruikt is, goed verpakt en in of met de originele verpakking wordt teruggebracht of teruggezonden. Na controle van het artikel in de originele verpakking, ontvangt u van ons dan het volledige bedrag van het artikel terug. U krijgt binnen 3 weken uw geld teruggestort op uw bank- of girorekening. Retourzendingen die onder rembours worden teruggeleverd, worden niet geaccepteerd.

Garantiebepalingen
Alle door ons geleverde nieuwe artikelen hebben de normale fabrieksgarantie van 2 jaar. Als u bestelt via onze site of via e-mail, heeft u recht op 14 dagen omruil of teruggave garantie. Voorwaarde hierbij is dat het artikel onbeschadigd en niet gebruikt is, en in of met de originele verpakking wordt teruggebracht of teruggezonden. Uw faktuur is uw garantiebewijs. Voor door ons geleverde gebruikte artikelen geldt geen fabrieksgarantie en geen omruilgarantie. Wel geldt de teruggave garantie gedurende 14 dagen en een algemene garantie van 6 maanden. Wij verwachten van u dat u meteen bij constatering van een gebrek of mankement contact met ons opneemt voor overleg.

Recht
Op deze Algemene Voorwaarden Webshop is het Nederlands Recht van toepassing.

Vragen en opmerkingen
Vragen en opmerkingen zijn welkom en kunt u sturen naar info@cabriocare.nl of bel met (035) 694 00 94.