Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht
Home › Voorwaarden
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Algemene voorwaarden (inclusief webshop) Cabrio Care

 

Wij streven ernaar dat u als klant tevreden bent met onze leveringen, diensten en werkzaamheden. Als er iets niet goed gaat, horen wij dat graag van u. Ook wij kunnen niet zonder Algemene Voorwaarden. U vindt ze hieronder.
Vragen en opmerkingen zijn welkom op info@cabriocare.nl of bel ons op 035 694 00 94.

1. Recht
Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.


2. Garantiebepalingen
Alle door ons geleverde nieuwe artikelen, geplaatst in onze werkplaats, of geleverd via onze webshop, hebben de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.  Uw faktuur is uw garantiebewijs.

Bij cabriokappen geldt voor de verbinding tussen stof en glazen ruiten een gelimiteerde garantie van 5 jaar. Bij een garantieclaim na 24 maanden kiezen wij de reparatiemethode, waarbij natuurlijk geldt, dat u als klant de cabriokap dient te kunnen gebruiken zoals hij bedoeld is. 

Voor door ons geleverde gebruikte artikelen geldt geen fabrieksgarantie en geen omruilgarantie. Wel geldt de teruggave garantie gedurende 30 dagen en een algemene garantie van 6 maanden.

Wij verwachten van u dat u meteen bij constatering van een gebrek of mankement contact met ons opneemt voor overleg. Wij lossen het op.


3. Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid van Cabrio Care is beperkt tot maximaal het bedrag waarvoor het bedrijf verzekerd is of had moeten zijn, met een minimum van €2.500.000,-.
Cabrio Care is niet aansprakelijk als er lading, inventaris, waardepapieren of documenten uit het voertuig verloren gaan of gestolen worden, terwijl deze bij het bedrijf stond voor werkzaamheden, tenzij er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid van de reparateur.
Cabrio Care is niet aansprakelijk voor gevolgschade, tenzij er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid van het bedrijf.


4. Zichttermijn

De zichttermijn van in onze webshop bestelde artikelen is 30 dagen. U heeft 30 dagen om te bepalen of het door u bestelde artikel u bevalt!


5. Verzendkosten / verzending naar een Nederlands adres

Wij versturen uw bestelling per PostNL of DPD. Mocht u niet thuis zijn, dan laat de bezorger een briefje achter in uw brievenbus, en wordt het pakket naar een afhaalpunt gebracht. Met dit briefje kunt u uw bestelling ophalen op het afhaalpunt.
Bij uw bestelling via onze webshop neemt Cabrio Care de verzendkosten naar een verzendadres in Nederland voor haar rekening, indien uw bestelling groter dan € 75,00 is én u uw bestelling vooraf betaald heeft via IDEAL, Paypal of bankoverschrijving. Is uw bestelling kleiner dan € 75,00 , én heeft u uw bestelling vooraf betaald via IDEAL, Paypal of bankoverschrijving, dan geldt een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van € 5,00.


6. Verzendkosten / verzending naar een Belgisch, Duits, Frans of Luxemburgs adres

Wij versturen uw bestelling per DPD.. Mocht u niet thuis zijn, dan laat de bezorger een briefje achter in uw brievenbus, en wordt het pakket naar een afhaalpunt gebracht. Met dit briefje kunt u uw bestelling ophalen op het afhaalpunt.
Bij uw bestelling via onze webshop neemt Cabrio Care de verzendkosten naar een verzendadres in België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg voor haar rekening, indien uw bestelling groter dan € 75,00 is én u uw bestelling vooraf betaald heeft via IDEAL, Paypal of bankoverschrijving. Is uw bestelling kleiner dan € 75,00 , én heeft u uw bestelling vooraf betaald via IDEAL, Paypal of bankoverschrijving, dan geldt een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van € 7,50. Levering via de webshop is inclusief 21% BTW indien u een nieuw artikel bestelt: gebruikte artikelen worden met een margefaktuur geleverd (gebruikt goed, 0% BTW).  Indien u bedrijfsmatig wilt bestellen met verlegde BTW, dus een intracommunautaire levering, vragen wij u vooraf contact met ons op te nemen: wij sturen u dan vooraf een faktuur ter vooruitbetaling.


7. Betaling via IDEAL:
1. U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden.

2. Vervolgens komt u op de Buckaroo betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via iDEAL.

3 .Klik op het iDEAL-logo en selecteer hier uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden. Als u meerdere betaalrekeningen heeft, krijgt u automatisch, nadat u de betaling goedgekeurd heeft, de keuze voor uw betaalrekening. Sluit daarna niet zelf af, maar wacht tot het systeem u een keuze geeft!


8. Betaling via bankoverschrijving

Bij een vooruitbetaling kunt u het bedrag onder vermelding van uw ordernummer overmaken op onze bankrekening: IBAN: NL44 RABO 0343 1989 40. BIC: RABONL2U van de Rabobank, t.a.v. Cabrio Care te Naarden. Zodra uw betaling ontvangen is, wordt het door u bestelde artikel uitgeleverd volgens de leveropgave.

 
9. Betaling via Bancontact/MrCash:
1. U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden.

2. Vervolgens komt u op de Buckaroo betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via Bancontact/MrCash.

3 .Klik op het Bancontact/MrCash-logo en selecteer hier uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden. Als u meerdere betaalrekeningen heeft, krijgt u automatisch, nadat u de betaling goedgekeurd heeft, de keuze voor uw betaalrekening. Sluit daarna niet zelf af, maar wacht tot het systeem u een keuze geeft!


10. Betaling via Paypal:
1. U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden.

2. Vervolgens komt u op de Buckaroo betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via Paypal.

3. Klik op het Paypal-logo. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van Paypal geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden. Sluit daarna niet zelf af, maar wacht tot het systeem u een keuze geeft!


11. Betaling onder rembours

Betaling onder rembours is helaas niet meer mogelijk. PostNL is gestopt met deze aflevermogelijkheid per 1 januari 2020, DPD biedt het al langer niet meer aan. Als alternatief bieden wij u betaling met Paypal aan.

12. Eigendomsvoorbehoud
Alle door Cabrio Care geleverde zaken blijven eigendom van Cabrio Care tot op het moment dat koper volledig heeft voldaan aan al zijn betalingsverplichtingen jegens Cabrio Care, voortkomende uit enige met Cabrio Care gesloten overeenkomst tot het leveren van zaken of het verrichten van werkzaamheden of diensten.


13. Privacy garantie

Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u bij een bestelling in onze webshop een account aanmaakt, worden uw naam, (e-mail) adres, telefoonnummer en eventuele interesses opgeslagen. Die gegevens geven we niet door aan derden, maar gebruiken we uitsluitend voor diensten waar u specifiek om hebt gevraagd, dus voor het uitleveren van een bestelling die u bij ons doet. U kunt ook bestellen zonder een account aan te maken. Dan bewaren wij geen gegegens van u.


14. Bestellen

Bestellen doet u via de site of per e-mail. Wilt u liever bij ons langs komen? U bent van harte welkom. Wilt u liever telefonisch bestellen? Dat kan uiteraard ook, maar dan kan niet iedere betaalmethode gebruikt worden.


15. Prijzen

De prijzen op de site van Cabrio Care worden vermeld in Euro's inclusief 21% BTW. Bij gebruikte artikelen is het geldende BTW tarief vrijwel altijd  0% (margeregeling). De bedragen die genoemd worden, zijn dus de bedragen die u betaalt. Kennelijke fouten worden voorbehouden.


16. Levertijd

Cabrio Care streeft ernaar om bestellingen volgens de leveropgave, zoals vermeld bij het door u bestelde artikel, af te leveren. De leveropgave geldt voor Nederlandse adressen. Voor buitenlandse adressen, zoals naar België of Duitsland, geldt een iets langere levertijd, meestal één dag extra. Als uw bestelling tijdens een bedrijfsvakantie wordt geplaatst, wordt uw bestelling in de eerste dagen na de bedrijfsvakantie verwerkt. Een groot aantal artikelen wordt uit voorraad geleverd, een aantal artikelen hebben een langere levertijd. U krijgt na uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging van uw bestelling, waarin ook de verzenddatum wordt genoemd, of een levertijd wordt genoemd. Aan aangegeven levertijden kunnen geen rechten worden ontleend. Cabrio Care kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door PostNL of DPD.


17. Voorraad

Alle artikelen worden vanuit ons bedrijf in Naarden aan u verstuurd. Alle voorraadartikelen zijn dus op voorraad in Naarden, en dus ook bij ons te bekijken en/of af te halen.


18. Ruilen / retourneren geleverde bestelling

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het door u bestelde artikel, dan kunt u het binnen 30 dagen aan ons retour zenden, voldoende gefrankeerd, onder vermelding van uw bankrekeningnummer en, bij voorkeur, de reden van terugzending. Voorwaarde hierbij is dat het artikel onbeschadigd en niet gebruikt is, goed verpakt en in of met de originele verpakking wordt teruggebracht of teruggezonden. Na controle van het artikel in de originele verpakking, ontvangt u van ons dan het volledige aankoopbedrag van het artikel terug, indien er geen waardevermindering heeft plaatsgevonden. U krijgt binnen 5 werkdagen uw geld teruggestort op uw bank- of girorekening van waaraf u oorspronkelijk betaald heeft. Retourzendingen die onder rembours worden teruggeleverd, worden niet geaccepteerd.