Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht
HomeMijn cabrio › Renault
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Welke Renault cabriolet u ook heeft, u bent van harte welkom bij ons!
Wij helpen u graag met uw cabrio en wij nodigen u dan ook graag uit om mét uw Renault langs te komen als u vragen heeft over uw cabriokap en alles daar om heen. Toen Cabrio Care in 1997 begon, kwamen er vooral veel Renault 19 's naar Naarden, vandaag de dag zien wij de Renault Megane het meest. Voor zowel achterruitjes als complete cabriokappen bent u bij ons aan het goede adres!
Wilt u alvast zien hoe wij een cabriokap afleveren op uw Renault? Klik hier!

Renault Megane Cabrio type I (1995-2003)
Deze cabrio's zien wij vaak in onze werkplaats,meestal voor het vervangen van de cabriokap of het vervangen van alleen het achterruitje. Wat hoort er allemaal bij het plaatsen van een nieuwe cabrioletkap? Als u uw Renault na het maken van een afspraak hebt gebracht, verwijderen wij de cabriokap en maken we alles schoon op en rondom het kapframe. Het kapframe wordt gecontroleerd op werking en roestvorming, afgebroken schroeven worden verwijderd, en alle scharnierpunten worden gesmeerd met teflonspray. Na alle voorbereidende werkzaamheden wordt de cabriokap geplaatst. Nadat de cabriokap geheel klaar is wordt de afstelling van de portierruiten gecontroleerd en zo nodig afgesteld. Uw auto met nieuwe softtop word afgeleverd met 2 jaar algemene garantie die ook overdraagbaar is op de volgende eigenaar als u de auto zou willen verkopen. Op de faktuur staat duidelijk vermeld welke cabriokap geplaatst is, met welke stof, en natuurlijk de geldende garantie. Verder krijgt u schriftelijk van ons onderhoudstips voor uw nieuwe cabriokap.

Als de cabriodaken niet goed werken, kunnen wij u vaak helpen om uw cabriodak weer werkend te krijgen. Voor deze cabrio's leveren wij natuurlijk ook windschermen en onderhoudsmiddel voor uw cabriokap en de auto zelf. Voor een overzicht: Klik hier!

Renault Megane CC type II (2004-2010) en type III (2011-2016)
Deze cabrio's zien wij ook geregeld in onze werkplaats. Als er hydrauliekleidingen vervangen dienen te worden, kunnen wij u daar mee helpen. Voor electronische storingen verwijzen wij u naar de dealer. Voor deze cabrio's leveren wij natuurlijk ook windschermen en de cabriokapmodules van Mods4Cars. Voor een overzicht: Klik hier!

Voor al ons werk geldt:

  • Wij leveren, plaatsen en repareren cabriokappen en cabrio artikelen met liefde, vakmanschap en garantie. Dit zorgt voor langdurig plezier van uw cabrio!
  • Wij adviseren u over de stofsoorten die het beste op de gebruikt kunnen worden op uw auto. Wij leveren alleen merkstoffen van de fabrikaten Haartz en Topline. De meest bekende stoffen zijn de Sonnenland varianten, Stayfast, Twillfast en Sunfast.
  • U krijgt 2 jaar algemene garantie op al onze cabriokappen en al onze nieuwe artikelen.
  • U krijgt 5 jaar garantie op de verbinding tussen glazen ruiten en het materiaal van de cabriokap.
  • U krijgt één jaar garantie op reparaties met nieuwe artikelen.
  • U krijgt 6 maanden gelimiteerde garantie op gebruikte artikelen.
  • Al onze garanties zijn overdraagbaar naar de volgende eigenaar van uw auto. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de twee-jarige Focwa garantie, die alleen garantie geeft aan de huidige eigenaar.

Graag nodigen wij u uit om bij ons langs te rijden mét uw Renault cabriolet en mét uw vragen. Wij staan u graag te woord. Wij zijn er gewoon, van maandag t/m zaterdag, al 19 jaar!