Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

U bent van harte welkom bij ons!
Wij waken over uw en onze veiligheid, en wij volgen dus de richtlijnen van de overheid: wij houden 1,5 meter afstand, en vragen u dat ook te doen. Afhankelijk van de drukte bij ons, kunnen wij u vragen een mondkapje te dragen. Wij ontsmetten uw auto bij aanname en voor aflevering. Dank voor uw medewerking en begrip!

Voor ons pand is de straat opgebroken. Wij zijn wat lastig aan te rijden, maar belt u ons gerust voor assistentie!

HomeProductinfo › Hoe werken winddeflectors / windschermen?
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Hoe werken winddeflectors / windschermen ?

Winddeflectors en windschermen zijn ontzettend praktische accessoires die de overlast van wind van achteren verminderen, en daarmee het open rijden nog plezieriger maken. Juist op koudere dagen betekent dat: comfortabel open rijden, verwarming aan, en dus kan de kap open als de zon maar even schijnt!

Werking en types - Hoe werken winddeflectors / windschermen ?
Werking en types - Hoe werken winddeflectors / windschermen ?

Wind overlast ontstaat doordat de wind over de voorruit heen stroomt, en midden boven de auto afgebogen wordt en naar binnen 'gezogen' wordt. Op de twee bovenste foto's ziet u een windtunneltest van een winddeflector. Heel duidelijk is de functionaliteit te zien met en zonder winddeflector.

Cabrio Care levert voor veel auto's vanaf de jaren zeventig winddeflectors.

Meestal kan de winddeflector in de kofferbak worden opgeborgen, in een aantal gevallen kan dat niet.

De winddeflectors die Cabrio Care levert, bestaan uit frames en delen die bekleed zijn met fijnmazig polyester gaas. De wind gaat hier diffuus doorheen, waardoor er geen vacuum ontstaat.

Ook voor cabrio's waar geen winddeflector standaard leverbaar is, verzorgen wij de montage van een winddeflector. Deze zijn niet on-line te bestellen: belt u voor informatie, of kijk naar de foto's hierboven!

De systemen met een frame zijn klapbaar, en worden meestal met schuif-klik systemen bevestigd. Dit garandeert het eenvoudig weghalen en plaatsen, als u achterin mensen wilt meenemen.

Voor iedere auto is de plaatsing van een winddeflector of een windscherm weer anders. De meeste winddeflectors kunnen op hun plaats blijven, terwijl u de kap open of dicht doet.

Klik hier voor alle winddeflectors in onze webshop!