Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

    Wij waken over uw en onze veiligheid, en wij volgen dus de richtlijnen van de overheid. Onze werkplaats is open op afspraak.
Onze webshop is 24/7 open, wij versturen dagelijks alle door u bestelde artikelen. Let op: er wordt in Nederland zoveel besteld, dat de vervoerders met vertraging leveren. Wij vragen uw begrip!
Wij houden afstand, of dragen mondkapjes, en wij vragen van u het zelfde. Wij ontsmetten uw auto bij aanname en voor aflevering.
Dank voor uw medewerking en begrip! Team Cabrio Care, 12 januari 2021.

HomeCabriokap - technisch › Kapframe restauraties
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Kapframe restauraties

Het kapframe van een cabriolet is een belangrijk onderdeel dat de functionaliteit van een cabriolet bepaalt. Als een kapframe defecten vertoont zal de softtop niet mooi zitten, zal er lekkage op kunnen treden, verhoogde slijtage aan de softtop, en zult u met minder plezier open rijden. Immers, als u uw kap niet goed open of dicht kunt krijgen, stapt u niet met plezier in uw cabrio.

Voordat een nieuwe softtop geplaatst wordt, zal Cabrio Care altijd beoordelen wat de staat van uw kapframe is. Als er delen gescheurd of gebroken zijn, dienen die natuurlijk eerst gerepareerd te worden, en dan te worden afgesteld. Ook hiermee kunt u bij Cabrio Care terecht. Oudere kapframes kunnen erg roestig zijn, en dan kan het een overweging zijn om het kapframe uit elkaar te laten halen, kapotte delen te laten repareren of vervangen, en het stangenstelsel te laten stralen en poedercoaten, of anderszins te laten behandelen. Uw kapframe is daarna weer als nieuw, en zal weer lang meegaan. Kom eens vrijblijvend langs voor een prijsopgave.