Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht
HomeMijn cabrio › Volkswagen
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Volkswagen

 Wij helpen u graag met uw cabrio en nodigen u dan ook graag uit om met uw Volkswagen langs te komen als u vragen heeft over uw cabriokap en alles daar om heen. Alle Golf modellen en de New Beetle zien wij op dit moment het meest, maar ook alle klassieke en andere VW modellen zijn van harte welkom.


Geschiedenis:
Ferdinand Porsche is de oprichter van Volkswagen. In 1922 had hij al plannen voor het maken van een goedkope gezinsauto. Echter werd dit idee door meerdere auto fabrikanten afgewezen. Totdat in 1934 Ferdinand Porsche de opdracht kreeg van Adolf Hitler om een goedkope äuto voor het volk te bouwen. Vandaar de naam Volkswagen. Echter zijn er geruchten dat de oorspronkelijke ontwerper van de Volkswagen Joseph Ganz is. Door de 2de wereldoorlog moest Joseph het land uitvluchten terwijl in Duitsland de productie van de kever van start ging. De eerste Volkswagen die in massaproductie werd genomen is de welbekende Kever. Deze is vanaf het begin ook leverbaar geweest in cabriolet uitvoering.

 


Kever Cabriolet 1938 - 2003

Wereldwijd meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht en 70 jaar lang in productie geweest. Hiermee heeft de kever 2 record's verbroken voor zowel productieaantallen als productiejaren. In de latere jaren is de kever alleen nieuw leverbaar geweest in zuid Amerika. 1967 is het overgangsjaar. De vlakke voorruiten en liggende koplampen werden vervangen door een bolle voorruit en rechtopstaande koplampen met soms een overkapping. De achterlichten zijn ook een stuk groter geworden.

Wilt u zien hoe wij cabriokappen op uw Volkswagen plaatsen? Klik hier!

 

Volkswagen EOS

De Volkswagen met een invouwbare hardtop. Deze auto’s bezoeken onze werkplaats voor het oplossen van lekkage, windschermen, Mods4cars modules, stalen-dak constructie onderhoud.

Technische aspecten:
De VW EOS heeft een volautomatisch werkend cabrioletdak systeem. Het werkt elektro-hydraulisch, waarbij een elektromotor druk opbouwt zodat er hydraulische vloeistof in cilinders word gespoten wat dus de beweging maakt. Problemen met de werking van uw cabriodak? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Na een korte diagnose kunnen wij u een prijsopgave toedoen en na akkoord de reparatie uitvoeren zodat uw VW EOS weer probleemloos gaat functioneren.

Hardtop onderhoud:
Alle scharnierpunten en bewegende delen kunt u het beste regelmatig smeren met teflonspray. Daarnaast moeten alle rubbers rondom de hardtop schoon worden gehouden en kunt u deze regelmatig insmeren met vaseline of rubberonderhoudsmiddel. Dit is heel belangrijk, als gebruiker adviseren wij om minstens drie keer per jaar de rubbers allemaal schoon te maken met veel water en een beetje afwasmiddel, een kwastje en een doek. Wij krijgen vaak vragen over lekkages, en zien dan als de auto in onze werkplaats staat, dat het schoonmaken en schoonhouden van de rubbers / afdichtingen in een belangrijk aantal gevallen zorgt voor minder of geen lekkage. Zie ook: Onderhoud Coupé / Cabriodaken.

Windscherm:
Schijnt de zon maar is het toch nog net te fris om uw cabrioletkap te openen? Een windscherm is de ideale oplossing! Voor uw VW EOS is deze verkrijgbaar in onze webshop incl. gratis verzending! Indien het windscherm op voorraad is, kunt u ook ons bedrijf in Naarden bezoeken om het windscherm te bekijken. Wij leggen u dan ook graag uit hoe u het windscherm plaatst. Klik hier voor het windscherm!

Mods4cars:
Het ideale comfortsysteem voor uw VW EOS.

Met deze module kunt u:
- op afstand met de originele sleutels uw cabrioletdak bedienen
- op afstand met de originele sleutels de ruiten bedienen
- tijdens het rijden uw cabrioletdak openen of sluiten
- one-touch bediening van de cabrioletdak terwijl u in de auto zit
- one-touch bediening van alle zijruiten

voor meer info bezoek onze webshop!

Webshop:
Diverse onderhoudsmiddelen voor uw cabrioletdak en accessoires zoals rubberonderhoudsmiddel, afdekhoezen en windschermen zijn verkrijgbaar voor uw VW EOS. Bezoek HIER onze webshop!