Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

Wij zijn gewoon geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur. Op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, zijn wij gesloten.
U bent van harte welkom - natuurlijk volgen wij wel de richtlijnen voor hygiëne van het RIVM. Wij houden afstand en vragen dat ook van u. Wij ontsmetten uw auto bij aankomst, en bij teruggave aan u.
Zo kunnen wij doorwerken en kunt u genieten van uw cabrio!

 

HomeProductinfo › Veel gestelde vragen over afdekhoezen
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Mijn auto staat 's-winters op stal. Welke hoes raadt u mij aan?
Belangrijk is dat de hoes voorkomt dat vuil direct op de lak en de kap terecht komt. Verder dient de hoes ademend te zijn, om condens te voorkomen. Uw auto dient echter altijd schoon afgedekt te worden.

Als ik mijn auto 's winters buiten neerzet, raadt u mij dan een buitenhoes aan?
Een buitenhoes helpt uw auto beschermen tegen regen en vuil. Als het echter een keer warm buiten is, zal er condens onder de hoes ontstaan. Op dat moment dient de hoes van de auto gehaald te worden. Bij het weer afdekken dient uw auto altijd schoon te zijn. Bij langdurig gebruik adviseren we de hoes zo nu en dan te luchten, om zo condensvorming tussen de auto en hoes te voorkomen.

Het copyright van alle content van deze website is eigendom van Cabrio Care. Deze teksten mogen worden overgenomen, maar alleen met bronvermelding.