Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

Wij zijn gewoon geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur.
U bent van harte welkom - natuurlijk volgen wij wel de richtlijnen voor hygiëne van het RIVM. Wij houden afstand en vragen dat ook van u. Wij ontsmetten uw auto bij aankomst, en bij teruggave aan u.
Zo kunnen wij doorwerken en kunt u genieten van uw cabrio!

HomeHardtops › Onderhoud hardtops
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Onderhoud hardtops

Altijd de hardtop met twee mensen plaatsen op en verwijderen van een auto.

Altijd de randen waar de hardtop de auto raakt controleren op vuil, zand en andere ongerechtigheden voordat u de hardtop op de auto plaatst. Vuil tussen de hardtop en de auto kan beschadigingen en lekkages veroorzaken.

Ieder jaar de rubberafdichtingen controleren, schoonmaken en dun met vaseline of talkpoeder insmeren.

Nooit een hardtop los tegen een muur zetten. Zorg voor een hardtopstandaard, een wandhouder of leg de hardtop plat op de grond als u hem niet gebruikt. Cabrio Care verkoopt speciale hardtop-standaards.

Ieder jaar een gelakte hardtop poetsen met een goed lakpoetsmiddel.

Glazen ruiten: glazen ruiten mogen alleen met water en schoonmaakmiddelen op waterbasis worden gereinigd. Wees voorzichtig met ruiten met achterruitverwarming: veeg alleen in de richting van de koperbanen over de ruit. Let op de stekerverbindingen: deze zijn kwetsbaar, breken makkelijk af, en mogen niet vochtig worden.

Nooit bleekmiddelen, agressieve middelen, schurende middelen, cleaners, etc. gebruiken voor het schoonmaken van de hardtop.

Gebruik bij voorkeur een hoes over uw hardtop als u hem niet gebruikt. Cabrio Care verkoopt deze hoezen.

Altijd uw hardtop apart aanmelden, schriftelijk of per e-mail, bij uw autoverzekering. De meeste verzekeringen beschouwen een hardtop als accessoire. Niet aangemeld betekent dat uw hardtop niet verzekerd is!

Het copyright van alle content van deze website is eigendom van Cabrio Care. Deze teksten mogen worden overgenomen, maar alleen met bronvermelding.