Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

U bent van harte welkom bij ons!
Wij waken over uw en onze veiligheid, en wij volgen dus de richtlijnen van de overheid: wij houden 1,5 meter afstand, en vragen u dat ook te doen. Afhankelijk van de drukte bij ons, kunnen wij u vragen een mondkapje te dragen. Wij ontsmetten uw auto bij aanname en voor aflevering. Dank voor uw medewerking en begrip!

Voor ons pand is de straat opgebroken. Wij zijn wat lastig aan te rijden, maar belt u ons gerust voor assistentie!

HomeCabriokap - technisch › New Mini R57 09-16 kap kapot?
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

New Mini 2009-2016 cabriokap kapot aan achterzijde links en rechts?

Vervelend, maar wij helpen u graag! De oorzaak is meestal een gebroken plastic onderdeel van de cabriokap. U kunt het op de vierde foto zien.

BMW levert een reparatieset hiervoor met een nieuw plastic deel met een dun stalen plaatje, maar Cabrio Care heeft dit onderdeel laten namaken in RVS. Dat is natuurlijk sterker dan plastic, en kan daarom niet meer kapot gaan.

Dat betekent dat u geen nieuwe cabriokap nodig heeft, maar dat deze vakkundig gerepareerd kan worden. Wij verwijderen de achterzijde van de cabriokap van uw auto, repareren deze voor u en plaatsen hem terug. U betaalt alleen de arbeid en de onderdelen - dus veel goedkoper dan een nieuwe cabriokap. De totaalprijs voor twee kanten is Eur 248,- incl. BTW. Uiteraard met 12 maanden garantie! Bel voor het maken van een afspraak!