Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

Wij zijn gewoon geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur. Op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, zijn wij gesloten.
U bent van harte welkom - natuurlijk volgen wij wel de richtlijnen voor hygiëne van het RIVM. Wij houden afstand en vragen dat ook van u. Wij ontsmetten uw auto bij aankomst, en bij teruggave aan u.
Zo kunnen wij doorwerken en kunt u genieten van uw cabrio!

HomeCabriokap - technisch › Electro-hydraulische systemen
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Electro-hydraulische werking cabriodak

Met de huidige stand der techniek zijn electro-hydraulische systemen het meest toegepast voor het openen en sluiten van een cabriokap. Dit betekent dat met een (kleine) computer een pompinstallatie aangestuurd wordt. Deze pompinstallatie opent en sluit kleppen op de juiste momenten zodat de hydraulische cilinders onder druk gezet worden of juist ontlast worden. Deze cilinders bewegen het kapframe. Op verschillende punten op het kapframe worden 'melders' gebruikt zodat het systeem weet in welke stand het kapframe zich bevindt.

Als uw kapsysteem niet goed meer werkt, kunnen wij u in veel gevallen helpen. Als de storing zuiver electronisch is, hangt het van het type cabrio af of wij u kunnen helpen, of dat wij u door verwijzen naar uw merkdealer. Voor sommige cabrio's kan alleen uw merkdealer de software uitlezen en corrigeren cq programmeren.

Als er een hydraulisch probleem is zoals lekkage, kapotte slangen en kapotte cilinders, helpen wij u graag.