Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

    Wij waken over uw en onze veiligheid, en wij volgen dus de richtlijnen van de overheid. Onze werkplaats is open op afspraak.
Onze webshop is 24/7 open, wij versturen dagelijks alle door u bestelde artikelen. Let op: er wordt in Nederland zoveel besteld, dat de vervoerders met vertraging leveren. Wij vragen uw begrip!
Wij houden afstand, of dragen mondkapjes, en wij vragen van u het zelfde. Wij ontsmetten uw auto bij aanname en voor aflevering.
Dank voor uw medewerking en begrip! Team Cabrio Care, 12 januari 2021.

HomeCabriokap - technisch › Electro-hydraulische systemen
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Electro-hydraulische werking cabriodak

Met de huidige stand der techniek zijn electro-hydraulische systemen het meest toegepast voor het openen en sluiten van een cabriokap. Dit betekent dat met een (kleine) computer een pompinstallatie aangestuurd wordt. Deze pompinstallatie opent en sluit kleppen op de juiste momenten zodat de hydraulische cilinders onder druk gezet worden of juist ontlast worden. Deze cilinders bewegen het kapframe. Op verschillende punten op het kapframe worden 'melders' gebruikt zodat het systeem weet in welke stand het kapframe zich bevindt.

Als uw kapsysteem niet goed meer werkt, kunnen wij u in veel gevallen helpen. Als de storing zuiver electronisch is, hangt het van het type cabrio af of wij u kunnen helpen, of dat wij u door verwijzen naar uw merkdealer. Voor sommige cabrio's kan alleen uw merkdealer de software uitlezen en corrigeren cq programmeren.

Als er een hydraulisch probleem is zoals lekkage, kapotte slangen en kapotte cilinders, helpen wij u graag.