Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 14 dagen op zicht
HomeCabriokap - technisch › New Mini 05-09 kap blokkeert?
Vergrootglas Zoeken

Fotogallerij Fotogallerij

New Mini 2005-2009 R52 kap blokkeert?

Blokkeert uw New Mini R52 cabriokap? Staat één kant van uw cabriokap iets omhoog? Staat de voorzijde een beetje scheef? Kunt u uw kap niet meer sluiten?

Het kan zijn dat enkele delen uit het kapframe gesleten zijn of afgebroken zijn, en vervangen dienen te worden door een gemodificeerde set onderdelen. Dit betekent dat niet het gehele kapframe vervangen dient te worden, maar alleen de kapotte en gesleten delen. En dat is dus goedkoper.

Cabrio Care repareert vakkundig en efficiënt uw New Mini cabriokap, met originele onderdelen van BMW / Mini. Reparatie bijna altijd mogelijk zonder vervanging van het gehele kapframe. Deze reparatie hebben wij reeds 45 keer uitgevoerd (stand mei 2017). Dat betekent dat wij tijdens iedere stap van de reparatie kunnen beoordelen of alle delen in het frame goed functioneren, of de hall-sensoren goed staan, of, zoals soms het geval is, iets verschoven zijn. Het gaat bij deze reparatie niet alleen om het vervangen van de kapotte onderdelen, maar ook om het kunnen beoordelen of het geheel goed functioneert.

Daarom geven wij 12 maanden schriftelijke garantie op deze reparatie!