Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht
HomeContact › Vacature leerling cabriospecialist
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Vakature leerling - cabriospecialist.

Wil je werken aan cabrio's, en wil je dat graag bij ons leren? Als je al heel handig van jezelf bent, gaat dat lukken!

Cabrio Care is dé cabriospecialist uit Naarden. Wij zoeken een collega er bij!

Wij leveren en monteren cabrioletkappen, windschermen, hardtops, bagagerekjes en allerlei cabrio-accessoires. Wij repareren en stellen kapframe's en ook de electro-hydraulische systemen hiervan. Wij zijn gevestigd te Naarden, maar wij hebben ook een webshop.

Door uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die ons mooie vak wil leren. Ervaring is niet vereist, want wat je bij ons gaat leren kun je nergens anders leren - dan bij ons! Wel is het noodzakelijk dat je handig van jezelf bent. Dus als je bijvoorbeeld heel veel modelbouw hebt gedaan, aan brommers of auto's hebt gesleuteld, of misschien ervaring hebt in precies en fijn werk met je handen, dan zoeken we jou!

Eerst zul je meewerken met een collega in onze mooie schone lichte werkplaats, waardoor er werkend geleerd wordt. Je begint mee te werken met demontage en montage van allerlei delen van een cabriokappen. Het werk betekent uiteindelijk het demonteren van softtops, het zelfstandig plaatsen van nieuwe softtops, het zelfstandig maar onder begeleiding repareren van de cabriokapframe's of de cabriokapdaken, lekkages oplossen, monteren van accessoires en allerlei andere voorkomende werkzaamheden. Dus leuk werk met leuke collega's!

Enige algemene werkervaring is een voordeel, maar ook schoolverlaters met handige handjes worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren! In ons team past het beste iemand van 18- 25 jaar maar ook iemand met een andere leeftijd is welkom. Ons bedrijf is 5 man sterk.

Wij vragen van iedereen die bij ons werkt, technisch inzicht, precisie, leergierigheid en rijbewijs B. Wij zoeken een heel erg handig iemand die veel wil leren! Bij je sollicitatie willen wij uitgebreid van je te weten komen wat je met je handen kunt en wat je gedaan hebt. Je aanstelling begint met een tijdelijk contract, de bedoeling is dat je uiteindelijk een vast contract zult krijgen nadat je hebt laten zien wat je kan en hoe snel je kunt leren. Wij vallen onder de Metaal CAO, dus goede arbeidsvoorwaarden!

Om een eerste indruk van Cabrio Care te krijgen kun je onze website natuurlijk bekijken, maar bel gerust voor meer informatie. Binnenlopen zonder afspraak mag ook!

Wij horen graag van je! Bel 035 694 00 94 of mail naar info@cabriocare.nl, vraag naar Marcel Blom