Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht

Wij zijn gewoon geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur.
U bent van harte welkom - natuurlijk volgen wij wel de richtlijnen voor hygiëne van het RIVM. Wij houden afstand en vragen dat ook van u. Wij ontsmetten uw auto bij aankomst, en bij teruggave aan u.
Zo kunnen wij doorwerken en kunt u genieten van uw cabrio!

HomeContact › Vakature autotechnicus cabriosystemen
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

Vakature autotechnicus cabriosystemen

Wil je leren werken aan cabriodaken? Wil je leren hydraulische en electronische problemen oplossen van cabriodaken?

Ben je schoolverlater en wizzkid, of heb je al een paar jaar ervaring met auto-electronica en / of hydraulische systemen?

Dan zoeken wij jou!

Wij leveren en monteren cabrioletkappen, windschermen, hardtops, bagagerekjes en allerlei cabrio-accessoires. Wij repareren en stellen kapframe's en ook de electro-hydraulische systemen hiervan. Wij zijn gevestigd te Naarden, maar wij hebben ook een webshop.

Door uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een collega er bij, die zich zowel gaat verdiepen in de electronica en de hydraulische systemen van cabriodaken als in de vervanging van softtops. Een afwisselende baan dus! Ervaring is welkom, maar niet vereist, want wat je bij ons gaat leren in de praktijk kun je nergens anders leren - dan bij ons! Wel is het handig als je autoelectronica kennis op MBO niveau hebt.

Je begint mee te werken met één van onze collega's. De ene dag ben je bezig met de reparatie van electro-hydraulische delen van een cabriokappen, een andere dag ben je bezig een softtop te vervangen van een cabriodak. Het werk betekent dat je geleidelijk aan steeds meer zelfstandig leert werken om softtops te vervangen en storingsonderzoek kunt doen naar electro-hydralische storingen. Het doel is dat de klanten weer een werkend cabriodak hebben en weer open kunnen rijden met zijn of haar cabrio!. Dus leuk en gevarieerd werk met leuke collega's!

Enige algemene werkervaring is een voordeel, maar ook schoolverlaters (wizzkids) worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren! In ons team past het beste iemand van 18- 25 jaar maar ook iemand met een andere leeftijd is welkom. Ons bedrijf is 4 man sterk.

Wij vragen van iedereen die bij ons werkt interesse, aandacht, precisie, technisch inzicht, leergierigheid en rijbewijs B. Bij je sollicitatie willen wij uitgebreid van je te weten komen wat je tot nu toe gedaan hebt, zowel de ervaringen die je bijvoorbeeld via hobby's en vakantiewerk hebt opgedaan, als je professionele werkervaring. Je aanstelling begint met een tijdelijk contract, de bedoeling is dat je uiteindelijk een vast contract zult krijgen nadat je hebt laten zien wat je kan en hoe snel je kunt leren. Wij vallen onder de Metaal CAO, dus goede arbeidsvoorwaarden!

Om een eerste indruk van Cabrio Care te krijgen kun je onze website natuurlijk bekijken, maar bel gerust voor meer informatie. Binnenlopen zonder afspraak mag ook!

Wij horen graag van je! Bel 035 694 00 94 of mail naar info@cabriocare.nl, vraag naar Marcel Blom