Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
 • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht
HomeCabrioletkappen › Vakmanschap & garantie
Vergrootglas Zoeken
Fotogalerij Fotogalerij

CABRIOKAPPEN, VAKMANSCHAP & GARANTIE. Al sinds 1997!

Enthousiasme, vakmanschap en aandacht voor het cabriodak van uw cabrio.

 • Garantie. U krijgt 2 jaar algemene garantie en 5 jaar garantie op de verbinding tussen glas van een glazen achterruit en de cabriostof. De garantie geldt voor materiaalfouten, incompleetheid, mankementen, gebreken die niet passen in de verwachting van het produkt. Ook na de garantietermijn bent u welkom: wij helpen u altijd! Wij vinden het prettig als u meteen bij constatering van een gebrek of mankement contact met ons opneemt voor overleg.

 • Advies. U krijgt advies over cabriostoffen, dus welke stoffen het meest geschikt zijn voor uw cabrio. Voor de ene cabrio is dat Stayfast, voor een ander is dat Sonnenland A5 en voor een derde kan dat Sonnenland Acoustic zijn. Maar er zijn meer stoffen beschikbaar, zoals onder andere allerlei varianten Sonnenland, Twillfast, Landmark, Sunfast, Stayfast, XT, AT. Iedere autofabrikant heeft tijdens het ontwerpproces gekozen voor één of twee materialen, en daarop het kapframe ontworpen. Wij adviseren u daar graag in, om te voorkomen dat bijvoorbeeld Sonnenland Acoustic op een MX5 cabriokap wordt geplaatst, wat u tijdens het openen en sluiten ergenis zal geven en bovendien een korte levensduur van uw cabriokap geeft.
 • Kwaliteit. Als wij Sonnenland zeggen, krijgt u Sonnenland van Haartz op uw cabrio en op uw faktuur, en dus geen imitatie. Als wij Twillfast zeggen, krijgt u Twillfast op uw cabrio en op uw faktuur, en dus geen imitatie zoals Sonnendecke of Syntex of zoiets. Welk materiaal u ook bij ons kiest, u krijgt uitleg er over, het wordt door ons op uw cabrio geplaatst en u krijgt het op uw faktuur gespecificeerd.
 • Vakmanschap is meesterschap. Loop eens vrijblijvend bij ons binnen om dat te zien! Kijk naar de verschillende foto's op onze site, kijk op 'Foto Gallery' of kom eens kijken in onze werkplaats. Vrijwel alle foto's zijn bij ons genomen.
 • Cabriokappen plaatsen in anderhalf uur? Niet bij ons! Wij hebben meer tijd nodig: kleine mankementen worden opgelost, afgebroken schroeven worden verwijderd en vervangen, alle schroeven, klemmen, popnagels, lijmverbindingen en andere bevestigingen worden gebruikt zoals het origineel bedoeld was. Wij slaan niets over!
 • Kennis over uw cabrio en materialen. Probeer ons uit!
 • Wij hebben alle benodigde gereedschappen.
 • Wij gebruiken RVS kleinmaterialen, zoals schroefjes en nietjes. Deze zijn inbegrepen in de montageprijs.
 • Vaste prijzen. Wij werken zo veel als mogelijk met vaste prijzen. U krijgt van tevoren een prijsopgave, waarbij wij ook aangeven welk deel eventueel op nacalculatie gerepareerd of vervangen dient te worden. Als wij iets onverwachts tegenkomen, bellen wij u voor overleg.
 • Voorraad. Wij hebben veel onderdelen op voorraad. Als er iets kleins aan uw cabriokapframe mankeert, kunnen wij dat heel vaak gelijk oplossen voor u. En altijd overleggen wij eerst met u als er meerkosten zijn!
 • Afstellen portierruiten. Als de zijruiten van de portieren enigszins gesteld dienen te worden voor een goede sluiting, is dit inbegrepen in  de montageprijs.