Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 30 dagen op zicht
HomeNieuws
Vergrootglas Zoeken
Fotogallerij Fotogallerij

Nieuws

Vacature Cabrio Care

Cabrio Care is dé cabriospecialist uit Naarden. Wij werken aan cabrio's. Wij zoeken een collega er bij!

Wij leveren en monteren cabrioletkappen, windschermen, hardtops, bagagerekjes en allerlei cabrio-accessoires. Wij repareren en stellen kapframe's en ook de electro-hydraulische systemen hiervan. Wij zijn gevestigd te Naarden, maar wij hebben ook een webshop.

Door uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die ons mooie vak wil leren. Het betreft het leren van precieze werkzaamheden in de werkplaats. Eerst zul je meewerken met een collega, waardoor er werkend geleerd wordt. Je begint mee te werken met eenvoudigere werkzaamheden, demontage en montage, allerlei werkzaamheden en zodoende leer je om zelfstandig te werken. Het werk betekent uiteindelijk het demonteren van softtops, het zelfstandig plaatsen van nieuwe softtops, het zelfstandig maar onder begeleiding repareren van de cabriokapframe's of de cabriokapdaken, lekkages oplossen, monteren van accessoires en allerlei andere voorkomende werkzaamheden. Enige algemene werkervaring om te beginnen is vereist. In ons team past het beste iemand van 18- 25 jaar maar ook iemand met een andere leeftijd is welkom. Ons bedrijf is 4 man sterk.

Wij vragen van iedereen die bij ons werkt meer dan gemiddelde interesse, aandacht, precisie, technisch inzicht, leergierigheid en rijbewijs B. Wij zoeken een heel erg handig iemand die veel wil leren! Bij je sollicitatie willen wij uitgebreid van je te weten komen wat je met je handen kunt en wat je gedaan hebt. Je aanstelling begint met een tijdelijk contract, de bedoeling is dat je uiteindelijk een vast contract zult krijgen nadat je hebt laten zien wat je kan en hoe snel je kunt leren.

Om een eerste indruk van Cabrio Care te krijgen kun je onze website natuurlijk bekijken, maar bel gerust voor meer informatie.

Wij horen graag van je! Bel 035 694 00 94 of mail naar info@cabriocare.nl, vraag naar Marcel Blom

Lees meer...

Mazda MX5 RF Mods4Cars module dit jaar beschikbaar!

Mods4Cars ontwikkelt op dit moment weer zo'n beroemde cabriodakmodule voor de Mazda MX5 ND RF! Wilt u ook zo'n module voor uw RF? Laat het ons weten!!!


Het is volbracht! Heel veel foto's in de fotogallerij!

Maanden werken in de kleine uurtjes om alle beschikbare foto's van 2013, 2014, 2015 en 2016 klaar te maken voor de fotogallerij op de nieuwe website. Dus: alle kentekens wissen, dubbelingen er uit halen, kiezen, rubriceren per merk en type en dan op volgorde per merk op de website in de fotogallerij onderbrengen. Ga kijken naar de fotogallerij, kies uw automerk en bewonder al die door ons, in de loop van jaren, geplaatse cabriokappen!

Lees meer...

Cabrio Care bestaat 20 jaar!

Cabrio Care bestaat 20 jaar per 1 april 2017   !

Precies 20 jaar geleden ging Marcel op zijn eerste dag als zelfstandig ondernemer, in zijn oude Alfa Romeo Spider, een kleine bestelwagen zoeken. Die dag werden drie bestelwagens bekeken, en de keuze viel op een Citroën Visa Bestel.

De volgende dag werd de auto opgehaald. Vervolgens werd het vloeroppervlak van het kantoortje uitgezet, en werden de eerste balken neergezet. Zo is het begonnen...

 


Wat een leuke hoezen voor de Fiat 500 Classic!

Hele mooie afdekhoezen voor de Fiat 500 Classic, met de kleuren van de Italiaanse vlag! Te koop bij Cabrio Care, volg deze link!


Onze nieuwe website online!

Onze nieuwe website is vandaag 6 maart online gegaan en technisch geheel vernieuwd. De website is nu ook voor telefoon en tablet geschikt gemaakt! De webshop kan gemakkelijker door u gebruikt worden: lijstweergaves of fotoweergaves van onze artikelen, video's gemakkelijker voor u te zien en te vinden, etc.

Als u iets ziet dat verbeterd moet worden, als er iets niet werkt, laat het ons weten! Wij waarderen uw terugkoppeling!

 Team Cabrio Care


Nieuw in ons programma: prachtige stretch autohoezen!

Achter de schermen zijn wij druk bezig een nieuwe lijn autohoezen uit te rollen: prachtige stretch autohoezen die als gegoten om uw mooie auto passen! Kijk in onze webshop!


Zaterdag 3 december kampvuur!

Zaterdag 3 december organiseert Cabrio Care samen met de buren van Gooische Wielen een gezellige zaterdag met u als klant!. Hierbij verzorgen wij warme koffie, thee en meer! Bovendien krijgt iedere klant bij een aankoop een attentie. Komt u ook rond het kampvuur zitten??! tot zaterdag!

Zaterdag 3 december kampvuur!

Mods4cars module voor Chevrolet Corvette C7!

Vanaf nu leverbaar bij Cabrio Care: de module van Mods4Cars voor uw Chevrolet Corvette C7 vanaf bouwjaar 2013!!! Nog meer fun: op afstand cabriokap openen, de knop niet meer vast te hoeven houden, rijdend openen en sluiten van de cabriokap!


Cabrio Care bestaat vanaf 1 april 19 jaar!

Cabrio Care bestaat vandaag, op 1 april 2016, 19 jaar! 19 jaar geleden ging Marcel op 1 april een bestelwagentje kopen. De eerste dag als zelfstandig ondernemer! Op naar de volgende 19 jaar!!!!


Koffersets van Hillsalive bij Cabrio Care leverbaar!

De koffersets van Hillsalive uit Engeland staan op eenzame hoogte qua pasvorm en kwaliteit. Voor verschillende cabrio's en klassiekers zo gemaakt dat ze precies in de kofferruimte passen, zodat u maximaal bagage mee kunt nemen. Ideaal voor op vakantie! Zie koffersets en bagageruimte accessoires