Dé cabrio specialist
info@cabriocare.nl
Tel. (035) 6940094
Waarom Cabrio Care?
  • Alle webshop bestellingen 14 dagen op zicht
HomeNieuws
Vergrootglas Zoeken

Fotogallerij Fotogallerij

Nieuws

Mazda MX5 RF Mods4Cars module dit jaar beschikbaar!

Mods4Cars ontwikkelt op dit moment weer zo'n beroemde cabriodakmodule voor de Mazda MX5 ND RF! Wilt u ook zo'n module voor uw RF? Laat het ons weten!!!


Het is volbracht! Heel veel foto's in de fotogallerij!

Maanden werken in de kleine uurtjes om alle beschikbare foto's van 2013, 2014, 2015 en 2016 klaar te maken voor de fotogallerij op de nieuwe website. Dus: alle kentekens wissen, dubbelingen er uit halen, kiezen, rubriceren per merk en type en dan op volgorde per merk op de website in de fotogallerij onderbrengen. Ga kijken naar de fotogallerij, kies uw automerk en bewonder al die door ons, in de loop van jaren, geplaatse cabriokappen!

Lees meer...

Cabrio Care bestaat 20 jaar!

Cabrio Care bestaat 20 jaar per 1 april 2017   !

Precies 20 jaar geleden ging Marcel op zijn eerste dag als zelfstandig ondernemer, in zijn oude Alfa Romeo Spider, een kleine bestelwagen zoeken. Die dag werden drie bestelwagens bekeken, en de keuze viel op een Citroën Visa Bestel.

De volgende dag werd de auto opgehaald. Vervolgens werd het vloeroppervlak van het kantoortje uitgezet, en werden de eerste balken neergezet. Zo is het begonnen...

 


Wat een leuke hoezen voor de Fiat 500 Classic!

Hele mooie afdekhoezen voor de Fiat 500 Classic, met de kleuren van de Italiaanse vlag! Te koop bij Cabrio Care, volg deze link!


Onze nieuwe website online!

Onze nieuwe website is vandaag 6 maart online gegaan en technisch geheel vernieuwd. De website is nu ook voor telefoon en tablet geschikt gemaakt! De webshop kan gemakkelijker door u gebruikt worden: lijstweergaves of fotoweergaves van onze artikelen, video's gemakkelijker voor u te zien en te vinden, etc.

Als u iets ziet dat verbeterd moet worden, als er iets niet werkt, laat het ons weten! Wij waarderen uw terugkoppeling!

 Team Cabrio Care


Nieuw in ons programma: prachtige stretch autohoezen!

Achter de schermen zijn wij druk bezig een nieuwe lijn autohoezen uit te rollen: prachtige stretch autohoezen die als gegoten om uw mooie auto passen! Kijk in onze webshop!


Zaterdag 3 december kampvuur!

Zaterdag 3 december organiseert Cabrio Care samen met de buren van Gooische Wielen een gezellige zaterdag met u als klant!. Hierbij verzorgen wij warme koffie, thee en meer! Bovendien krijgt iedere klant bij een aankoop een attentie. Komt u ook rond het kampvuur zitten??! tot zaterdag!

Zaterdag 3 december kampvuur!

Mods4cars module voor Chevrolet Corvette C7!

Vanaf nu leverbaar bij Cabrio Care: de module van Mods4Cars voor uw Chevrolet Corvette C7 vanaf bouwjaar 2013!!! Nog meer fun: op afstand cabriokap openen, de knop niet meer vast te hoeven houden, rijdend openen en sluiten van de cabriokap!


Cabrio Care bestaat vanaf 1 april 19 jaar!

Cabrio Care bestaat vandaag, op 1 april 2016, 19 jaar! 19 jaar geleden ging Marcel op 1 april een bestelwagentje kopen. De eerste dag als zelfstandig ondernemer! Op naar de volgende 19 jaar!!!!


Koffersets van Hillsalive bij Cabrio Care leverbaar!

De koffersets van Hillsalive uit Engeland staan op eenzame hoogte qua pasvorm en kwaliteit. Voor verschillende cabrio's en klassiekers zo gemaakt dat ze precies in de kofferruimte passen, zodat u maximaal bagage mee kunt nemen. Ideaal voor op vakantie! Zie koffersets en bagageruimte accessoires